strijkinstructie strijkbuttons

Vorige Artikel 7 van 10 Volgende

Verwarm je strijkbout (liefst met gladde zool) 5 minuten voor op 160-170 graden (niet heter!!)* en zet de stoom uit. Pers (drukken met de strijkbout) de plaats waar je de applicatie wilt aanbrengen goed vlak en leg de applicatie met folie naar boven op de gewenste plaats. Zorg voor een goed vlakke en harde ondergrond en pers (drukken met de strijkbout, gebruik hiervoor bijvoorbeeld je lichaamsgewicht) de applicatie in 10-15 sec vast. Wacht tot het geheel is afgekoeld !! Verwijder de folie en pers nog eens 5 seconden na met bakpapier ertussen.

*dit is ongeveer tussen wol(**) en katoenstand(***) in, meer richting wol (een strijkijzer zonder thermostaat is niet geschikt!)

Indien je niet zeker weet wat de juiste temperatuur op jouw strijkbout is liever met een te lage temperatuur proberen dan te heet, dan kan namelijk de hittebestendige folie smelten.

SUPER staat voor Speciaal Uitermate Prijsbewust En Rekbaar

en daarbij zijn ze ook gewoon super groot
Het is geen velours, geen flex, geen katoen, maar heerlijk soepel, elastisch glad en toch ook zacht materiaal wat makkelijk is aan te brengen !

Denk er bij nieuwe stof/ kleding aan deze eerst een keer te wassen (zonder wasverzachter) . En wacht na aanbrengen van de applicatie minimaal 24 uur met wassen.

De opstrijkinstructies zijn zo duidelijk als mogelijk weergegeven, heb je alsnog vragen laat me dit a.u.b. weten. Applicatie-en-zo is niet verantwoordelijk voor verkeerd aangebrachte applicaties.

Alles op deze website is auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming is het kopiëren van teksten, foto`s, artikelen of andere items op deze website verboden

Liever creëren dan imiteren !

KvK 34325623

© 2009 - 2023 full color strijkapplicaties en zo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel