strijkinstructie strijkfolie (losse vellen)

Vorige Artikel 8 van 10 Volgende

De strijkfolie is geschikt voor op textiel zoals katoen, polyester/katoen en polyester/acryl en is tot 40°C wasbestendig. 

De folie is gemaakt om aan te brengen met de strijkbout (liefst met gladde zool) op 170 graden* (stoom uit!), pers met druk (gebruik hiervoor je lichaamsgewicht) 15-20 sec (doorzichtige hittebestendige folie of bakpapier aan de bovenkant en op een harde ondergrond). Daarna laten afkoelen, hittebestendige folie er af halen en met bakpapier ertussen nog 20 seconden napersen. Indien het motief niet goed wil hechten eerste stap nog weer herhalen. (bij de glitterfolie adviseer ik op de hittebestendige folie al bakpapier te leggen met aanbrengen).

*dit is tussen wol(**) en katoenstand(***) in (een strijkijzer zonder thermostaat is niet geschikt!)

Denk er bij nieuwe stof/ kleding aan deze eerst een keer te wassen.

Indien je niet zeker weet wat de juiste temperatuur op jouw strijkbout is liever met een te lage temperatuur proberen dan te heet, dan kan namelijk de hittebestendige folie smelten.

De opstrijkinstructies zijn zo duidelijk als mogelijk weergegeven, heb je alsnog vragen laat me dit a.u.b. weten. Applicatie-en-zo is niet verantwoordelijk voor verkeerd aangebrachte applicaties.

Alles op deze website is auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming is het kopiëren van teksten, foto`s, artikelen of andere items op deze website verboden

Liever creëren dan imiteren !

KvK 34325623

© 2009 - 2022 full color strijkapplicaties en zo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel