Retour zenden:
Voor  het retour zenden van uw aankoop dient u binnen 14 dagen na ontvangst contact op te nemen met Applicatie en zo. Na goedkeuring voor het retour zenden dient de aankoop binnen 14 dagen door mij retour te zijn ontvangen. Kosten voor retour zenden zijn altijd voor rekening van de koper.
U dient de aankoop goed verpakt, inclusief retourformulier (zie onderaan de pagina) en voldoende gefrankeerd retour te zenden.
Uw aankoopbedrag wordt dan z.s.m. teruggestort op uw rekening.
Onvoldoende gefrankeerde zendingen en Rembours zendingen worden NIMMER geaccepteerd en komen dus retour afzender en/ of gemaakte kosten worden verrekend met het door Applicatie-en-zo te retourneren aankoopbedrag.
Vanzelfsprekend zijn retour gestuurde artikelen ongebruikt en in ongeschonden staat, wanneer artikelen geschonden zijn worden hiervoor kosten in rekening gebracht.

Bij een aanwijsbare fout van Applicatie en zo (verkeerde maat /kleur/model of dergelijke) zijn de kosten van retour sturen voor rekening van Applicatie en zo en zullen ook deze achteraf aan u vergoed worden.

LET OP:
Artikelen gemaakt in "opdracht" (zoals strijkletters en eventueel ander geleverd maatwerk), of gepersonaliseerd, kunnen NIET retour genomen worden en ook NIET geruild.  Evenals digitale bestanden (borduurpatronen).

Alles op deze website is auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming is het kopiëren van teksten, foto`s, artikelen of andere items op deze website verboden

Liever creëren dan imiteren !

KvK 34325623

© 2009 - 2024 haakpatronen, strijkapplicaties en meer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel