De klant gaat met de onderstaande voorwaarden van Applicatie en zo akkoord als de online bestelling geplaatst is.

Bestellen:
Nadat u de bestelling heeft geplaatst, krijgt u een bevestigingsmail. Heeft u binnen 24 uur geen mailtje ontvangen? Neem dan even contact op middels de contact button in het menu.
Bestellingen kunnen door Applicatie en zo, zonder opgaaf van redenen, worden geweigerd of geannuleerd. Bestellingen worden zo spoedig als mogelijk, na ontvangst van betaling verzonden, u ontvangt een mailtje wanneer uw bestelling is verzonden.

Prijzen:
Alle prijzen in de winkel zijn incl. BTW en excl. Verzendkosten, deze zijn vastgesteld op 1,75 tot maximaal 6,95 euro (bij bestellingen boven 75 euro betaalt u geen verzendkosten) binnen Nederland.
Buiten Nederland en binnen Europa zijn de verzendkosten 2,75 tot maximaal 12,50 (bij bestellingen boven de 100 euro betaalt u geen verzendkosten), voor bestellingen buiten Europa zijn de verzendkosten maatwerk.

Betaling:
Betalen geschiedt vooraf middels Ideal, Bancontact/ MisterCash, DIRECTebanking/ SofortBanking of een overschrijving.
In de bevestigingsmail van uw bestelling staan de betalingsgegevens. Wij verzoeken u om er zorg voor te dragen dat het eindbedrag binnen 5 werkdagen, na bestelling, op de in het overzicht genoemde rekening staat.

Annuleren:
Een bestelling kan om welke reden dan ook, via e-mail, binnen een dag, na bevestiging, kosteloos geannuleerd worden onder vermelding van het bestelnummer.
Hierna is de koop gesloten en wordt betaling verwacht !
Een bestelling betaald door middel van iDEAL, Bancontact/ MisterCash, DIRECTebanking/ SofortBanking is direct definitief en kan alleen het eerste uur, na plaatsing, worden geannuleerd.

Verzenden:
Uw bestelling wordt zo spoedig als mogelijk verzonden, over het algemeen binnen 1 a 2 werkdagen na ontvangst van uw betaling.
Als uw bestelling is verzonden ontvangt u altijd een mail ter bevestiging, inclusief factuur.
Borduurmachine patronen worden verzonden via de mail, hiervoor worden dan ook geen verzendkosten in rekening gebracht.

Retour zenden:
Voor het retour zenden van uw aankoop dient u binnen 14 dagen na ontvangst contact op te nemen met Applicatie en zo. Na goedkeuring voor het retour zenden dient de aankoop binnen 14 dagen door mij retour te zijn ontvangen. Kosten voor retour zenden zijn altijd voor rekening van de koper.
U dient de aankoop goed verpakt, inclusief retourformulier (zie onderaan de pagina) en voldoende gefrankeerd retour te zenden.
Uw aankoopbedrag wordt dan z.s.m. teruggestort op uw rekening.
Onvoldoende gefrankeerde zendingen en Rembours zendingen worden NIMMER geaccepteerd en komen dus retour afzender en/ of gemaakte kosten worden verrekend met het door Applicatie-en-zo te retourneren aankoopbedrag.
Vanzelfsprekend zijn retour gestuurde artikelen ongebruikt en in ongeschonden staat, wanneer artikelen geschonden zijn worden hiervoor kosten in rekening gebracht.

Bij een aanwijsbare fout van Applicatie en zo (verkeerde maat /kleur/model of dergelijke) zijn de kosten van retour sturen voor rekening van Applicatie en zo en zullen ook deze achteraf aan u vergoed worden.

LET OP:
Artikelen gemaakt in "opdracht" (zoals strijkletters en eventueel ander geleverd maatwerk), of gepersonaliseerd, kunnen NIET retour genomen worden en ook NIET geruild. Evenals digitale bestanden (zoals bijvoorbeeld borduurpatronen en haakpatronen).

Applicatie-en-zo is niet verantwoordelijk voor zoek geraakte zendingen wanneer u een (gedeeltelijk) onjuist adres heeft opgegeven.

Klachten/vragen:
Met klachten en of vragen kunt U zich ten alle tijden ,via e-mail, melden bij Applicatie en zo, middels de contact button in het menu.
Ik probeer dan in alle redelijkheid en in samenspraak met u tot een oplossing te komen.
Wanneer wij er gezamenlijk niet uitkomen is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur.
Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie.

Copyright:
Veel van de applicaties op deze site zijn door mijzelf ontworpen, de afbeeldingen (en teksten) mogen dan ook niet zonder mijn toestemming worden gebruikt.

Mijn borduurpatronen mogen gebruikt worden op artikelen voor de verkoop (NIET voor massa productie). Vermelding van de ontwerper (www.applicatie-en-zo.nl) is daarbij vereist.
De uit geborduurde patronen mogen niet als applicatie of badge verkocht worden.
Het verspreiden, doorgeven, ruilen van mijn patronen is nadrukkelijk verboden, op welke manier dan ook.
Het Copyright en eigendom van de patronen blijft ten alle tijden bij Applicatie en zo, u koopt de licentie voor het privé gebruik ervan.

Het verspreiden, doorgeven, ruilen van mijn haakpatronen is nadrukkelijk verboden, op welke manier dan ook.
Het Copyright en eigendom van de patronen blijft ten alle tijden bij applicatie en zo, u koopt de licentie voor het privé gebruik ervan.
Verkoop van het eindproduct is in kleine aantallen toegestaan, waarbij vermelding van herkomst van het patroon verwacht wordt: WHAZZ UP haakpatroon van www.applicatie-en-zo.nl.

Mijn gekochte opstrijk/ veloursmotieven en SUPER full color applicaties mogen gebruikt worden op artikelen voor de verkoop en worden weder verkocht, mits in overleg met mij én vermelding van de maker (www.applicatie-en-zo.nl) is daarbij een vereiste.

Disclaimer:
Alles waarin deze voorwaarden niet voorzien zijn ter beoordeling aan de eigenaar van Applicatie en zo.
Ik kan helaas niet instaan voor kleurafwijkingen van de door uw bestelde artikelen.
U dient er rekening mee te houden dat door o.a. de instelling en de beeld kwaliteit van uw monitor niet exact de juiste kleur bij u op het beeldscherm verschijnt.
Mocht u vragen hebben, mail mij gerust, ik wens u heel veel plezier met winkelen!

Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2009 - 2022 full color strijkapplicaties en zo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel