U/ de klant gaat akkoord met de onderstaande algemene voorwaarden van applicatie en zo wanneer u online bestelling plaatst bij applicatie en zo:

Bestellen:
Nadat u de bestelling heeft geplaatst, krijgt u een bevestiging op het door u ingevoerde e-mailadres. Heeft u geen mail ontvangen? Neem dan even contact op middels de contact button in het menu of onderaan de pagina.
Bestellingen kunnen door applicatie en zo, zonder opgaaf van redenen, worden geweigerd of geannuleerd. Bestellingen worden, zo spoedig als mogelijk na ontvangst van betaling, verzonden.
U ontvangt, ter bevestiging, een mail wanneer uw bestelling is verzonden.

Prijzen:
Alle prijzen in de winkel zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.
De verzendkosten zijn vastgesteld op 1,95 tot maximaal 6,95 euro (bij bestellingen boven 75 euro betaalt u geen verzendkosten) binnen Nederland.
Buiten Nederland en binnen Europa zijn de verzendkosten 2,95 tot maximaal 12,50 (bij bestellingen boven de 100 euro betaalt u geen verzendkosten).
Voor bestellingen buiten Europa zijn de verzendkosten maatwerk, neem hierover gerust contact op middels de contact button in het menu of onderaan de pagina.

Betaling:
Betalen geschiedt vooraf middels Ideal, Bancontact/ MisterCash, DIRECTebanking/ SofortBanking of een overschrijving.
In de bevestigingsmail van uw bestelling staan de betalingsgegevens van applicatie en zo. Ik verzoek u om er zorg voor te dragen dat het totale te betalen bedrag binnen 5 werkdagen, na plaatsen van uw bestelling, op de in het overzicht genoemde rekening staat. U ontvangt eenmalig een herinnering.

Annuleren:
Een bestelling kan om welke reden dan ook, via e-mail, binnen een dag, na bevestiging, kosteloos geannuleerd worden onder vermelding van het bestelnummer.
Hierna is de koop gesloten.
Een bestelling betaald door middel van iDEAL, Bancontact/ MisterCash, DIRECTebanking/ SofortBanking is direct definitief en kan alleen het eerste uur, na plaatsing, worden geannuleerd.

Verzenden:
Uw bestelling wordt zo spoedig als mogelijk verzonden, over het algemeen binnen 1 a 2 werkdagen na ontvangst van uw betaling.
Wanneer uw bestelling is verzonden ontvangt u altijd een mail ter bevestiging, inclusief factuur.
Borduurmachine patronen en digitale haakpatronen worden verzonden via e-mail, hiervoor worden dan ook geen verzendkosten in rekening gebracht.
Applicatie-en-zo is niet verantwoordelijk voor zoek geraakte zendingen wanneer u een (gedeeltelijk) onjuist adres heeft opgegeven, let hier goed op!

Retour zenden:
Voor het retour zenden van uw bestelling dient u binnen 14 dagen na ontvangst contact op te nemen met applicatie en zo. Na goedkeuring voor het retour zenden dient de aankoop binnen 14 dagen door mij retour te zijn ontvangen. Kosten en risico voor retour zenden van uw bestelling zijn voor rekening van de koper.
U dient de aankoop goed verpakt, inclusief retourformulier (zie onderaan deze pagina) en voldoende gefrankeerd retour te zenden.
U ontvangt het aankoopbedrag dan zo spoedig als mogelijk op het bij ons bekende rekeningnummer.
Onvoldoende gefrankeerde zendingen worden niet geaccepteerd en eventuele hierdoor gemaakte kosten worden met het door applicatie-en-zo te retourneren aankoopbedrag verrekend.
Vanzelfsprekend zijn retour gestuurde artikelen ongebruikt en in ongeschonden staat, wanneer artikelen dat niet zijn kunnen hiervoor kosten in rekening worden gebracht, deze zullen dan worden verrekend met het te retourneren aankoopbedrag.

Bij een fout van applicatie en zo (verkeerde maat /kleur/model en/of dergelijke) zijn de kosten van retour sturen uiteraard voor rekening van applicatie en zo en zullen ook deze achteraf aan u vergoed worden.

LET OP:
Artikelen gemaakt in opdracht (zoals strijkletters en eventueel ander geleverd maatwerk), of gepersonaliseerde bestellingen, kunnen NIET retour genomen worden en ook NIET geruild.
Evenals digitale bestanden (zoals bijvoorbeeld borduurpatronen en haakpatronen), ook deze kunnen niet retour worden gezonden.

Klachten/vragen:
Met klachten en of vragen kunt u zich ten alle tijden ,via e-mail, melden bij applicatie en zo, middels de contact button in het menu of onderaan de pagina.
Ik probeer dan in alle redelijkheid en in samenspraak met u tot een oplossing te komen.
Wanneer wij er gezamenlijk niet uitkomen is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur.
Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie.

Copyright:
Veel van de applicaties op deze site zijn door mijzelf ontworpen, de afbeeldingen (en teksten) mogen dan ook niet zonder mijn toestemming worden gebruikt.

Mijn borduurpatronen mogen gebruikt worden op artikelen voor de verkoop (NIET voor massa productie). Vermelding van de ontwerper (www.applicatie-en-zo.nl) is daarbij vereist.
De uit geborduurde patronen mogen niet als applicatie of badge verkocht worden.
Het verspreiden, doorgeven, ruilen van mijn patronen is nadrukkelijk verboden, op welke manier dan ook.
Het Copyright en eigendom van de patronen blijft ten alle tijden bij Applicatie en zo, u koopt de licentie voor het privé gebruik ervan.

Het verspreiden, doorgeven, ruilen van mijn haakpatronen is nadrukkelijk verboden, op welke manier dan ook.
Het Copyright en eigendom van de patronen blijft ten alle tijden bij applicatie en zo, u koopt de licentie voor het privé gebruik ervan.
Verkoop van het eindproduct is in kleine aantallen toegestaan, waarbij vermelding van herkomst van het patroon verwacht wordt: WHAZZ UP haakpatroon van www.applicatie-en-zo.nl.

Mijn gekochte opstrijk/ veloursmotieven en SUPER full color applicaties mogen gebruikt worden op artikelen voor de verkoop en worden weder verkocht, mits in overleg met mij én vermelding van de maker (www.applicatie-en-zo.nl) is daarbij een vereiste.

Disclaimer:
Ik kan helaas niet instaan voor kleurafwijkingen van de door uw bestelde artikelen, u dient er rekening mee te houden dat kleuren op een beeldscherm kunnen afwijken.

Mocht u vragen hebben, mail mij gerust.

Vriendelijke groet, Sandra

Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2009 - 2024 haakpatronen, strijkapplicaties en meer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel