Persoonlijke gegevens en privacy

In sommige gevallen laat je je persoonlijke gegevens achter (bijvoorbeeld bij bestellen in mijn webshop), wat ik hiermee doe zal ik, zo simpel mogelijk, proberen uit leggen. Ik gebruik je gegevens uiteraard alleen met jouw toestemming. Heb je vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen, mijn contactgegevens staan onderaan deze pagina (en op de contact pagina) vermeldt.

Veiligheid

Ik huur mijn webwinkel bij mijnwebwinkel.nl een professioneel bedrijf wat er onder andere voor zorgt dat jouw persoonlijke gegevens veilig zijn. Mijn eigen computer en telefoon zijn uiteraard ook goed beveiliegd.

Cookies

Je IP-adres en surf- en zoekgedrag bewaard in cookies. Cookies worden onder andere gebruikt om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Cookies maken het surfen op de website dus een stuk prettiger.

Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen?

Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Waarvoor gebruik ik je gegevens ?

Hieronder een overzicht waarvoor ik je gegevens gebruik :

Je bestelling leveren

Voor je bestelling heb ik je naam, e-mailadres, adres(sen) en soms ook je telefoonnummer nodig. Daarmee kan ik je bestelling verzenden en je op de hoogte houden over je bestelling. 

Betalingen

Betaling van je bestelling kan via een overschrijving hiervoor zijn je naam en betaalgegevens nodig. Betaling gebeurt via de beschermde omgeving van je eigen bank, een betaling via IDEAL gaat via de beschermde omgeving van Sisow en een betaling via Sum Up gebeurt via een pinapparaat.

Je account

In je account sla ik de volgende informatie op: je naam, adres(sen), telefoonnummer, e-mailadres. Handig, want dan hoef je deze gegevens niet elke keer opnieuw in te voeren.

Nieuws!brieven

Je kunt je aanmelden voor mijn nieuws!brieven. Zo blijf je op de hoogte van mijn aanbiedingen, acties en nieuwe artikelen. Wil je geen nieuwsbrieven meer ontvangen, dan kun je je onderaan de nieuwsbrief afmelden.

Gastenboek

Wil je in het gastenboek schrijven ? Kies dan zelf of je je volledige naam zichtbaar wilt laten zijn voor andere bezoekers. Ik hou bij wie welke review schrijft.

Facebook

Voor het adverteren op Facebook maak ik gebruik van de gegevens (land, geslacht, leeftijd) die over jou bekend zijn bij Facebook. Deze gegevens helpen mij om de advertentie te laten zien aan die personen voor wie mijn producten interessant zijn. Deze gegevens zijn algemeen en niet terug te leiden tot jou als persoon.

Applicatie en zo verkoopt je gegevens niet

Ik zal je persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling. Ook de door mij ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.

Bewaren van persoonlijke gegevens

Gegevens verstrekt ten behoeve van het verwerken van een bestelling worden door mij bewaard. Heb je jezelf aangemeld voor de nieuwsbrief, dan blijven deze gegevens bewaard tot je jezelf afmeldt voor de nieuwsbrief. Gegevens die je hebt verstrekt op de website ten behoeve van het beoordelen van applicatie en zo blijven bewaard.

Jouw gegevens inzien

Je hebt altijd het recht om de door mij opgeslagen persoonlijke gegevens op te vragen, te corrigeren en/of te laten verwijderen. Stuur hiervoor een email met je verzoek naar sandravriesema51@hotmail.com. Via deze mail kun je ook contact opnemen als je bezwaar wil maken tegen de verwerking van je persoonlijke gegevens.

Autoriteit Persoonsgegevens

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) houdt toezicht op de naleving van de privacywetgeving. Heb je een klacht over het gebruik van je persoonlijke gegevens door mij en kom je er met mij niet uit? Dan kun je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Datalek melding

Per 1 januari 2016 ben ik, als webwinkelier, verplicht om bij datalekken melding te maken bij de autoriteit persoonsgegevens. Een datalek is een beveiligingsincident waarbij er sprake is van toegang tot of vernietiging, wijziging of vrijkomen van persoonsgegevens zonder dat dit de bedoeling is. Bij een datalek moeten persoonsgegevens verloren zijn gegaan of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens moet niet uit te sluiten zijn. In het geval van een dergelijke datalek zal ik mijn klanten hiervan ook op de hoogte stellen door middel van een e-mail.

Kloppen je gegevens niet of heb je andere vragen?

Klopt er iets niet of wil je je gegevens inkijken of laten verwijderen, neem dan gerust contact op met mij, mijn contactgegevens staan onderaan deze pagina (en op de contact pagina) vermeldt.

Bedrijfsgegevens

Applicatie en zo staat ingeschreven bij de KvK onder nummer 34325623

BTWnr : NL130353085B01

Is gevestigd aan de Legmeerstraat 8 te Hoofddorp

Op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 19.00 en 20.00 uur op 06-14471654

Email : sandravriesema51@hotmail.com

BIC (SWIFT): INGBNL2A

IBAN:  NL89INGB0004393682

© 2009 - 2018 full color strijkapplicaties en zo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie