strijkinstructie geborduurde/ opstrijk applicaties

Vorige Artikel 2 van 10 Volgende

Veel van de geborduurde/ opstrijk applicaties hebben een strijkinstructie op de verpakking staan, volg deze op en bevestig daarna de applicatie nog met een aantal steken.

Indien er op de verpakking geen instructie staat (of er geen verpakking omheen zit) kun je de volgende instructie gebruiken :

Verwarm je strijkbout (liefst met gladde zool) 5 minuten voor op de katoenstand (***) en zet de stoom uit. Leg de applicatie met de lijmlaag naar onder op de gewenste plaats en leg een schone, vochtige doek (bijvoorbeeld een vochtige theedoek) op de applicatie en pers (drukken met de strijkbout) zo een 20- 30 seconden. Zorg voor een goed vlakke en harde ondergrond. Wacht tot het geheel is afgekoeld en herhaal het persen, indien mogelijk ook aan de achterzijde van het materiaal.  Bevestig de applicatie na het persen ook nog met een aantal steken aan de ondergrond.(een strijkijzer zonder thermostaat is niet geschikt!)

Denk er bij nieuwe stof/ kleding aan deze eerst een keer te wassen (zonder wasverzachter) . En wacht na aanbrengen van de applicatie minimaal 24 uur met wassen.

De opstrijkinstructies zijn zo duidelijk als mogelijk weergegeven, heb je alsnog vragen laat me dit a.u.b. weten. Applicatie-en-zo is niet verantwoordelijk voor verkeerd aangebrachte applicaties.

Alles op deze website is auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming is het kopiëren van teksten, foto`s, artikelen of andere items op deze website verboden

Liever creëren dan imiteren !

KvK 34325623

© 2009 - 2022 full color strijkapplicaties en zo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel